Діяльність підприємств

(телефон для довідок (0512) 50 08 27)

Статистичний збірник «Діяльність суб’єктів господарювання Миколаївської області» у 2021 році

Пропонує інформацію про стан та тенденції розвитку суб’єктів підприємницької діяльності області, з урахуванням фізичних осіб-підприємців, зокрема дані про їх кількість, зайнятих та найманих працівників, витрати на персонал, обсяги реалізованої продукції (робіт, послуг). Також представлено основні фінансові показники діяльності, зокрема фінансові результати до оподаткування, відомості про прибуткові та збиткові підприємства і суми одержаних ними прибутків (збитків), рентабельність (збитковість) операційної діяльності, розподіл необоротних і оборотних активів, власного капіталу та зобов’язань.

(Орієнтовні: обсяг – 300 стор., вартість – 196 грн. Термін видання: 29.12)

 

Статистичний бюлетень «Діяльність підприємств Миколаївської області за їх розмірами» у 2021 році

Пропонує дані щодо основних показників діяльності підприємств-юридичних осіб, сформованих за критеріями великих, середніх, малих та мікропідприємств, визначених такими згідно Господарського кодексу України. Містить інформацію щодо кількості підприємств, зайнятих та найманих працівників, обсягів реалізованої продукції (робіт, послуг), фінансових результатів та рентабельності (збитковості) операційної діяльності.

(Орієнтовні: обсяг – 25 стор., вартість – 69 грн. Термін видання: 30.06)

 

Статистичний бюлетень «Діяльність суб’єктів господарювання Миколаївської області за їх розмірами» у 2021 році

Вміщує основні показники діяльності суб’єктів господарювання, включаючи фізичних осіб-підприємців, сформовані за критеріями великих, середніх, малих та мікропідприємств, визначених такими згідно Господарського кодексу України. Представлена інформація щодо кількості суб’єктів господарювання, зайнятих та найманих працівників, обсягів реалізованої продукції (робіт, послуг), фінансових результатів та рентабельності (збитковості) операційної діяльності.

(Орієнтовні: обсяг – 35 стор., вартість – 92 грн. Термін видання: 31.10)

 

Доповідь «Розвиток малого та середнього підприємництва Миколаївської області» у 2021 році

Містить інформацію про стан та тенденції розвитку малого та середнього підприємництва, включаючи фізичних осіб-підприємців, зокрема дані про кількість підприємств, зайнятих та найманих працівників, витрати на оплату праці, обсяги реалізованої продукції (робіт, послуг), фінансові результати до оподаткування, відомості про прибуткові та збиткові підприємства і суми одержаних ними прибутків (збитків), рентабельність (збитковість) операційної діяльності. Окремі показники відображені в порівнянні з аналогічними показниками по інших регіонах України.

(Орієнтовні: обсяг – 30 стор., вартість – 92 грн. Термін видання: 29.11)