Сільське, лісове та рибне господарство

Cтатистичний збірник «Сільське господарство Миколаївської області» у 2022 році (презентаційна версія)
Пропонує статистичну інформацію, яка характеризує соціально-економічний стан сільського господарства області у 2022 році в порівнянні з попередніми роками та місце сільського господарства в економіці регіону. Містить дані щодо розмірів посівних і зібраних площ, валових зборів та урожайності сільськогосподарських культур, кількості та продуктивності основних видів сільськогосподарських тварин, виробництва основних видів продукції тваринництва, витрат кормів на годівлю сільськогосподарських тварин тощо. В окремий розділ виділено інформацію про основні показники розвитку сільського господарства за регіонами України.

(90 стор.; 367 грн 36 коп.)

Соціальний захист

Статистичний бюлетень «Соціальний захист населення Миколаївської області» у 2022 році

Містить інформацію про кількість пенсіонерів, розподіл їх за категоріями, видами та розмірами призначених пенсій, показники соціального захисту осіб з інвалідністю, одиноких громадян похилого віку та дітей, надання різних видів державної допомоги соціально незахищеним верствам населення. Окремі показники наведені за регіонами України.

(51стор.; 206 грн 64 коп.)

Регіональні рахунки

Cтатистичний збірник «Валовий регіональний продукт Миколаївської області» у 2021 році (презентаційна версія)

Пропонує статистичну оцінку валового регіонального продукту, випуску товарів і послуг, валової доданої вартості. Інформація представлена в абсолютному вимірі, у порівнянні з попередніми роками, у розрахунку на одну особу, на одного зайнятого тощо. Вміщено дані щодо внеску Миколаївської області у формування основних макроекономічних показників по Україні. Для порівняння основні показники наведені у розрізі регіонів країни. Інформація представлена у таблицях, графіках та діаграмах, коротких коментарях.

(124 стор.; 229 грн 60 коп.)

Зовнішня торгівля товарами

Статистичний бюлетень «Зовнішня торгівля Миколаївської області товарами»

Містить дані про обсяги зовнішньої торгівлі товарами підприємств області. Показники наведені за товарною структурою. Також представлено інформацію про вартість давальницької сировини та готової продукції, що виготовлена з неї.

(18 стор.; 137 грн 76 коп.; термін видання (щоквартально): 03.03, 31.05, 31.08, 30.11)

Будівництво

Статистичний бюлетень «Прийняття в експлуатацію нових будівель у Миколаївській області»

Представлені дані про прийняття в експлуатацію житла, його розподіл за видами будівель, за поверховістю, кількість квартир та їх середній розмір, а також про нежитлові будівлі. Показники наведено в цілому по області та її адміністративно-територіальних одиницях, за типом місцевості.

(15 стор.; 137 грн 76 коп.; термін видання (щоквартально): 03.03, 31.05, 28.08, 29.11)

Споживчі ціни

Доповідь «Зміни цін на споживчому ринку Миколаївської області у 2022 році»

Пропонується статистичний аналіз цінових тенденцій на споживчому ринку товарів та послуг області у 2022 році в порівнянні з попереднім роком. Доповідь містить зіставлення індексів споживчих цін на продукти харчування та безалкогольні напої по регіонах України, а також на окремі групи непродовольчих товарів і послуг. Доповнена довідковою інформацією щодо середніх споживчих цін на окремі товари по регіонах України у грудні 2022 року.

(22 стор.; 160 грн 72 коп.)